Izjava zasebnosti
MOJPARTNER.SI spoštuje vašo zasebnost!

Izjava zasebnosti pojasnjuje uporabo in načine upravljanja s podatki osebne narave, katere Agencija Gala pridobi preko spletne strani www.mojpartner.si. Opisana pravila veljajo za spletno stran mojpartner.si.

Agencija Gala se zavezuje, da bo ščitila vašo zasebnost. Vaše osebne podatke, katere ste nam posredovali preko spletne strani www.mojpartner.si bomo uporabili zgolj za namene opravljanja storitev, ki jih ponujamo in vas zanimajo ter so povezane z aktivnostmi te spletne strani in Agencije Gala.

Raba osebnih podatkov
Podatki, ki ste nam jih posredovali, nam bodo služili za obveščanje o storitvah, za katere ste pokazali interes. Vaše podatke bomo uporabljali za komuniciranje z vami, torej da vam pišemo (vključno z elektronsko pošto), da vas pokličemo po telefonu ali pošljemo SMS glede informacij o naših storitvah in servisu. Nadalje da vas obvestimo o pomembnejših spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah na spletni strani www.mojpartner.si in ostalih aktivnostih, za katere menimo, da bi o njih želeli biti obveščeni.

Varnost podatkov
Na spletnih straneh, ki so v lasti Agencije Gala, uporabljamo varnostno - zaščitni sistem, ki zagotavlja ustrezno zaščito pred izgubo, neželenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. Kljub varovanju pa ne moremo jamčiti preprečitev morebitnih nasilnih vdorov v sistem s strani hekerjev, zaradi česar ne sprejemamo odgovornosti in posledic takih dejanj.

Agencija Gala iz varnostnih in statističnih razlogov zbira podatke o uporabi spletne strani www.mojpartner.si. To so podatki o obiskanosti strani in času trajanja posamičnih obiskov. Te podatke uporablja Agencija Gala za lastne potrebe.

Agencija Gala ne razkriva podatkov o uporabnikih spletne strani, razen v primeru, da tako določa zakon oz. če bi to zahtevali državni organi ali če bi bilo to potrebno, da se zaščitijo lastni interesi in pravice.

Posredovanje informacij
Ne bomo posredovali ali prodali seznama vaših elektronskih naslovov tretjim osebam ali drugim podjetjem v marketinške namene. Obvezujemo se, da bodo podatki v celoti ostali v lasti Agencije Gala.

Nadaljnje informacije
Ta pravilnik lahko občasno izboljšamo z vašimi predlogi. V tem primeru bo spremenjena verzija pravilnika objavljena na spletni strani www.mojpartner.si. Pravilnik se nanaša zgolj na shranjene osebne podatke o posameznikih.

Povezave
Spletna stran lahko vsebuje povezave na druge sorodne ali komercialne spletne strani, ki niso v naši lasti ali kakršnikoli povezavi z nami. Tovrstne povezave so na voljo izključno za vašo informiranost in udobje. Agencija Gala ne odgovarja za varnostno politiko teh strani.

O pravnem obvestilu
Z uporabo spletne strani www.mojpartner.si se hkrati tudi strinjate, sprejemate in potrjujete pogoje in pravila poslovanja. Agencija Gala lahko vsebino te strani kadarkoli spremeni ali jo odstrani brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh odločitev.

Piškotki
Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike.

Katere piškotke shranjujemo?

Ime piškotka namen čas shranjevanja podjetje
PHPSESSID Sejni piškotek Do zaprtja brskalnika Mojpartner.si
_utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics
_utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut Google Analytics
_utmc Statistika ogledov spletne strani Do zaprtja brskalnika Google Analytics
_utmz Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev Google Analytics

Na tej strani spodaj, lahko nastavitve o piškotkih vedno ponastavite.