Zakaj agencija Gala
Po čem se razlikujemo
Kako delujemo
Kdo smo
Zahvalnice
Kako delujemo
Mojpartner je spletna stran za stike, ki deluje na agencijskem pristopu osebnega sodelovanja. Namenjena je vsem, ki cenijo svoj čas in iščejo partnerja za začetek novega razmerja. Sprejemamo moške in ženske starejše od 25 let, pri čemer prevladujejo tisti med 30. in 65. letom starosti. Na voljo sta vam dva tipa članstva:

ki se med seboj razlikujeta tako po obsegu storitev in zahtevnosti (gre za kompleksnost storitve in količino dela, ki ga je potrebno vložiti), kot po ceni. Vse storitve so na zelo profesionalnem nivoju.

Po začetnem telefonskem pogovoru se dogovorimo za osebno spoznavno srečanje, ki je brez obveznosti. Predstavimo vam naš način dela in pojasnimo morebitne nejasnosti. V kolikor vam naš način dela ustreza in se odločite za sodelovanje, si izberete tip članstva, ki najbolje pokriva in zadovolji vaše potrebe.

Nato skupaj opravimo pogovor, v katerem poskusimo izvedeti čim več o vašem življenjskem stilu, interesih, strasteh in prostem času ter seveda o vaših pričakovanjih in željah glede bodočega partnerja.

Ne glede na izbiro članstva boste deležni kvalitetnih predstavitev. Marsikdo je zaradi kvalitetnega dela agencije, ki temelji na poznavanju članov, našel partnerja že po nekaj srečanjih.

Predstavili vam bomo ljudi, ki iščejo nov začetek razmerja. Ko ste se s potencialnim partnerjem ujeli in želite začeti razmerje, lahko po lastni volji članstvo ali prekinete, s čimer vam le-to preneha ali se daste v mirovanje. V primeru, da se odločite za mirovanje, se vam članstvo normalno izteka, agencija pa vas ne posreduje novim iskalcem partnerja. Na lastno željo se vam članstvo ponovno aktivira in lahko normalno koristite preostanek le tega. 

Za več informacij nas pokličite ali nam pošljite elektronsko pošto.