Vtisi udeležencev
Prijava

Vtisi udeležencev

Prikazi na stran:

Zabava za samske

Vojka, Fizioterapevtka, Maribor

Hvala za čudovit večer. Vojka

Seminar

Podjetnica, 55

Dragi Jože.
Danes sem preživela tri poučne in noro zabavne ure z vami. Kaj naj rečem? Kot ste mi povedal takoj uvodoma, mi je umetnost zapeljevanja in zbliževanja načeloma jasna. Problem je v tem, da se sama sebe ne zavedam in ne vem, kar pravzaprav (intuitivno) vem.
Ko sem se usedla v avto, me je na telefonu čakalo njegovo sporočilce, da me čaka. Jasno, da se mi je povečal adrenalin in sem oddrvela na zmenek, ki pa je tokrat potekal popolnoma drugače kot prvi zmenek.
Še sveža informacij in energije z najine zabavne seanse ter polna dobre volje, sem prišla na zmenek sproščena. Med zmenkom sem si predstavljala, da mi prišepetavate v uho, kako naj se počutim, da bom oddajala pravo energijo, kako in kam naj ga gledam, kako naj držim korak z njim, ko sva šla do avtomobila, itd.
In veste kaj? DELUJE! Wow, zares deluje.
To je delovalo na mojo samozavest in sproščenost, kar je občutil tudi on. Seveda je vse skupaj potekalo popolnoma drugače, kot prvič. Jupi!
Skratka, kaj naj rečem? Tokrat ne upam, ampak vem, da me bo poklical. Pa čeprav sem na koncu »zamočila« in ga nisem vprašala, kdo naslednjič pokliče – on ali jaz.
Mislim, da sva oba malo »pečena« in da je vse skupaj samo še vprašanje časa.
Hvala, hvala, in še enkrat hvala.
Čudovito delo opravljate in želim vam, da bi čim večim pomagali, kot ste meni.
Kajti lepo je živeti v svetu srečnih ljudi.
Jah, pa tako malo je treba…
HVALA.

Ing. strojništva, 37

Zahvala g. Jožetu.
Kot mnogi drugi, sem tudi jaz v življenju naredil kar nekaj življenjskih napak. Ena izmed njih je bila gotovo ta, da nisem poslušal g. Jožeta pred cca. 10 leti, ko mi je svetoval program »osebnega trenerja«. Takrat se nisem odločil zanj, vendar pa sem ga na svojo srečo poslušal pred kratkim in sem sprejel njegovo pomoč. Sprva sem bil pesimist. Razmišljal sem, kaj pa on ve o ženskah, kar jaz ne vem. To je brez veze itd... A že kmalu sem opazil, da je njegova pomoč zlata vredna, saj sem z lahkoto navezoval stike z ženskami, jih bolje razumel, se jim približal, opazil njihove namige... Nekoč sem mislil, saj ni nobene »ta prave« v moji okolici, sedaj sem vedno znova pozitivno presenečen, koliko »ta pravih« punc je vsakdan okoli mene :).
Še enkrat hvala mojemu prijatelju Jožetu za vso pomoč. Andrej

Ekonomist, 44

Pozdravljen g. Jože,
hvala vam pa, da ste me z odlično predstavitvijo pripravili na prvi zmenek in mi dali veliko namigov, ki mi zelo koristijo tudi na drugih področjih.
Zelo se veselim nadaljnjega sodelovanja z vami.
Lep pozdrav od nasmejane Sonje

Podjetnik, 61

Pozdravljena gospa Mojca in gospod Jože,
spoznala sva se v poznih letih in vstopila v skupno razmerje vsak s svojo prtljago. Kljub temu bodo kmalu minila 3 leta odkar ste naju spoznali. Nekateri pravijo, da sva rojena drug za drugega. Drugi zopet, da sva dovolj redko skupaj. In zato najino razmerje še vedno traja.
Da sva se spoznala gre zahvala vama, Mojca in Jože, nikakor ni dovolj napisati, da sta svoje delo v agenciji opravila dobro in profesionalno, ker oba v svoje delo vložita veliko več.
Delo v agenciji za vaju ni samo delo, je poslanstvo. In oba vama bova večno hvaležna.
Josip in Alenka

Srečen par, 61

Draga Mojca in Jože,
Hawthorne N. je rekel, da je sreča kot metulj, ki ga ne moreš uloviti; če pa mirno obsediš, lahko sede nate. Iz srca bi se vama rada zahvalila, ker sta nama omogočila spoznavni dan, na katerem se je tudi naju dotaknil metulj sreče. Vesela sva, ker se znotraj najinega ognjišča počuti zelo domače in naju spremlja na najini poti. Želiva vama še veliko srečnih parov, kot sva sama.
Lidija in Matjaž

Tehnolog, 47

Lep pozdrav gospod Jože!
V štiriurnem pogovoru sem izvedel marsikaj o zapeljevanju in tehniki glede osvajanja žensk. Videl in slišal sem že ogromno stvari in prebral na spletu, ampak, da ti pa tako nazorno in podrobno obrazloži " mojster" zapeljevanja pa si sploh nisem predstavljal. Če besedo postavimo drugače ima čisto drugačen pomen od prej povedane ali izrečene besede.
Lep pozdrav, Boris

 
Hitri zmenki v Mariboru 45 do 55 let
25. 04. 2024
Maribor
 
Hitri zmenki v Mariboru 30 do 44 let
9. 05. 2024
Maribor
 
Delavnica - Uspešni na zmenku
23. 05. 2024
Maribor
 
Delavnica - Kemija na prvem zmenku
30. 05. 2024
Maribor

Spletna partnerska agencija

 

 

Diskretnost

Pokazatelj ujemanja

Ciljno iskanje partnerja