Ekskluzivni večer
Prijava

Ekskluzivni večer - Dogodek za samske po vaši meri

Kraj:Ljubljana ali Maribor z okolico
Datum:sporočimo ob povabilu na dogodek
Starost:po vaši izbiri
Velikost dogodka:skupine po 6 oseb
Predvidena cena:okvirna cena dogodka je 60,00 €

Koncept medsebojnega ujemanja predstavlja najbolj ciljno iskanje partnerja, saj omogoča, da sami določite karakteristike želenih soudeležencev dogodka. Poleg starosti in izobrazbe želenega partnerja se lahko opredelite še o partnerjevi postavi, kadilskih navadah in otrocih ter tako z večjo verjetnostjo spoznate vam primernega partnerja.

Posebnost tega dogodka je, da ob prijavi izpolnite vprašalnik, v katerem opredelite želene karakteristike ostalih udeležencev nasprotnega spola, zaradi česar obstaja med udeleženci visoka stopnja medsebojnega ujemanja in s tem večja verjetnost srečanja primernega partnerja. Na dogodku boste tako spoznali 3 moške oz. 3 ženske, ki se z vami medsebojno ujemajo.

Med vsemi prijavljenimi bomo poiskali ustrezna medsebojna ujemanja ter izbrane kandidate povabili k udeležbi.

V izbrani družbi in ob kulinaričnih specialitetah gostitelja boste preživeli čudovit večer, kjer boste imeli veliko priložnosti za spoznavanje, sproščen klepet in zapeljive poglede.

Zakaj ekskluziven večer?

Ekskluziven večer je namenjen vam, ki želite spoznati partnerja po vaši meri. Tako boste spoznali nove, sebi primerne ljudi in z njimi preživeli čudovit večer v prijetnem vzdušju, ki ga bo odlično dopolnila izbrana pijača in kulinarične dobrote. Ekskluziven večer je preizkušen in zelo popularen koncept dogodkov za samske, ki poteka med šestimi iskalci partnerjev – 3 moškimi in 3 ženskami.

Kako se prijaviti na ekskluziven večer?

Prijavite se tako, da se brezplačno registrirate na Mojpartner.si in oddate Prijavo na ekskluziven večer po vaši meri. Po ugotovitvi medsebojnega ujemanja vas bomo na ekskluziven večer povabili preko elektronske pošte, SMS-a ali telefona.

Potek dogodka:

  • sprejem udeležencev ob pijači dobrodošlici
  • nagovor organizatorja in predstavitev dogodka
  • seznanitev udeležencev s soudeleženci in napotitev posameznih skupin udeležencev k njihovim mizam
  • sledi spoznavanje in druženje v prijetnem ambientu ob sproščenem klepetu in kulinaričnih dobrotah po ponudbi
  • po večerji sledi zaključek srečanja, preostanek večera pa lahko v lastni režiji preživite tudi v dvoje

Na ekskluzivnem večeru se lahko istočasno ločeno organizira več skupin. Dogodek traja predvidoma tri ure z začetkom ob 20.00.

Po dogodku

Doma si lahko v miru na spletni strani Mojpartner.si ogledate simpatije udeležencev, ki so vam bile všeč, in videli boste, komu ste bili všeč vi, in tako se lahko medsebojno spoznavanje nadaljuje.

P.S. Če ste spoznali pravo osebo zase, zapišite vašo pozitivno izkušnjo med Zgodbe o uspehih in jo delite z drugimi uporabniki.

Plačilo dogodka

Cena ekskluzivnega večera variira in se oblikuje po ceniku in ponudbi naših gostiteljev. Okvirna cena dogodka je 60 €. Plačilo dogodka zajema organizacijo in izvedbo dogodka, pijačo dobrodošlice in pogostitev. Ostala pijača je v lastni režiji. Podrobne informacije o gostinski ponudbi in ceni dogodka vam bodo posredovane naknadno ob povabilu. Podatke za plačilo vam bomo posredovali ob povabilu na dogodek. Po plačilu bo vaša prijava dokončna.

Dogodek vključuje še:

  • 10-dnevno promocijsko nadgradnjo članstva v Polno članstvo (velja za udeležence, ki nimajo statusa polnega člana)
  • možnost pridobitve oznake ID preverjen
  • info točko in podporo organizatorja.

Gostitelji dogodka

Ekskluziven večer zmeraj gostijo priznane restavracije z vrhunsko ponudbo jedi in pijač. Zaradi posebnosti tega tipa dogodka je potrebno sprva osnovati skupine ustrezno ujemajočih se udeležencev in šele nato lahko z našimi gostitelji uredimo formalnosti o natančni lokaciji in datumu dogodka. Zato vam bomo podatke o gostitelju kot tudi datumu in uri dogodka sporočili ob povabilu na dogodek oz. ob ugotovitvi ustreznega medsebojnega ujemanja vseh soudeležencev dogodka.