Tipi dogodkov
Prijava

Tipi spoznavnih dogodkov za samske

Za naše člane organiziramo različne tematske družabne dogodke po celi Sloveniji, ki ustrezajo vašim potrebam kot so hitri zmenki za izobražene, nekadilce, samske z željo po otrocih, po višini in podobno. Seveda ne bo manjkalo tudi druženje ob plesu, izletih in potovanjih, kjer lahko spoznate sebi primerne osebe, se družite in zabavate. Družabni dogodki so zanimiva izkušnja za vse udeležence.

Družabnih dogodkov se udeležite pozitivno naravnani in z nasmehom, ker nikoli ne veste kje in na katerem dogodku ga/jo boste srečali. Povsem mogoče je, da boste prav med našimi dogodki našli svojo sorodno dušo.

Za uspešnejše navezovanje stikov in boljšo komunikacijo smo vam pripravili tudi praktične in koristne tematske seminarje in delavnice na temo ustvarjanja odnosov.

Preverite kateri prihajajoči dogodki se odvijajo v vaši bližini.

Hitri zmenki

Podrobnosti

Poskušina vin

Podrobnosti

Plesni zmenki

Podrobnosti

Zabava za samske

Podrobnosti

Ekskluzivni večer

Podrobnosti

Večerja in flirt

Podrobnosti

Gril & Piknik

Podrobnosti

Izleti za samske

Podrobnosti

Delavnice in seminarji

Podrobnosti

Ekskluzivni večer

Ciljno iskanje partnerja omogoča, da sami določite karakteristike želenih soudeležencev dogodka. Poleg starosti in izobrazbe želenega partnerja se lahko opredelite še o njegovi postavi, kadilskih navadah in otrocih ter tako z večjo verjetnostjo spoznate vam primernega partnerja.

Med vsemi prijavljenimi bomo poiskali ustrezna medsebojna ujemanja ter izbrane kandidate povabili k udeležbi.

Zaradi izbranih in določenih kriterijev obstaja med udeleženci visoka stopnja medsebojnega ujemanja in s tem večja verjetnost srečanja primernega partnerja. Na dogodku boste tako spoznali 3 moške oz. 3 ženske, ki se z vami medsebojno ujemajo.

V izbrani družbi in ob kulinaričnih specialitetah gostitelja boste preživeli sproščen večer, kjer boste imeli veliko priložnosti za medsebojno spoznavanje, sproščen klepet in zapeljive poglede.

Ekskluziven večer je preizkušen in zelo popularen koncept dogodkov za samske, ki poteka med šestimi iskalci partnerjev – 3 moškimi in 3 ženskami.

Na ekskluzivnem večeru se lahko istočasno ločeno organizira več skupin. Dogodek traja predvidoma tri ure z začetkom ob 20.00.

Koncept in potek

  • Sprejem udeležencev ob pijači dobrodošlici.
  • Ob registraciji boste prejeli spoznavno priponko z vašim imenom in številko ter evidentni karton, kjer boste označili vaše simpatije.
  • Na začetku poteka seznanitev udeležencev s soudeleženci in napotitev posameznih skupin udeležencev k njihovim mizam.
  • Sledi spoznavanje in druženje v prijetnem ambientu ob sproščenem klepetu in kulinaričnih dobrotah.
  • Med udeleženci izberete tiste, ki so vas še posebej pritegnili in jih želite po dogodku bolje spoznati, bodisi v živo ali preko našega portala MojPartner.si.
  • Na dogodku lahko pridobite oznako ID preverjen.
  • Vsi udeleženci dogodka pridobijo 30 dnevno polno članstvo ali se jim že polno članstvo podaljša.
  • Po dogodku se prijavite na naš spletni portal in preverite, kateri udeleženci so bili všeč vam in komu ste bili všeč vi. Spoznavanje lahko nato nadaljujete preko spleta in se dogovorite za nove nepozabne zmenke.

V okviru večera boste imeli na voljo tudi pijačo v lastni režiji. Po večerji sledi zaključek srečanja, kar pa ne pomeni zaključka večera – preostanek večera lahko nadaljujete v skupini ali v dvoje.

Rezerviraj svoj dogodek