Tipi dogodkov
Prijava

Tipi spoznavnih dogodkov za samske

Za naše člane organiziramo različne tematske družabne dogodke po celi Sloveniji, ki ustrezajo vašim potrebam kot so hitri zmenki za izobražene, nekadilce, samske z željo po otrocih, po višini in podobno. Seveda ne bo manjkalo tudi druženje ob plesu, izletih in potovanjih, kjer lahko spoznate sebi primerne osebe, se družite in zabavate. Družabni dogodki so zanimiva izkušnja za vse udeležence.

Družabnih dogodkov se udeležite pozitivno naravnani in z nasmehom, ker nikoli ne veste kje in na katerem dogodku ga/jo boste srečali. Povsem mogoče je, da boste prav med našimi dogodki našli svojo sorodno dušo.

Za uspešnejše navezovanje stikov in boljšo komunikacijo smo vam pripravili tudi praktične in koristne tematske seminarje in delavnice na temo ustvarjanja odnosov.

Preverite kateri prihajajoči dogodki se odvijajo v vaši bližini.

Hitri zmenki

Podrobnosti

Poskušina vin

Podrobnosti

Plesni zmenki

Podrobnosti

Zabava za samske

Podrobnosti

Ekskluzivni večer

Podrobnosti

Večerja in flirt

Podrobnosti

Gril & Piknik

Podrobnosti

Izleti za samske

Podrobnosti

Delavnice in seminarji

Podrobnosti

Izleti za samske

Izleti in potovanja nudijo veliko spontanih trenutkov za spoznavanje in začetek druženja. Preživeti celodnevno ali večdnevno skupinsko druženje ob različnih popotniških dogodivščinah je prava stvar, da nekoga opazimo in spoznamo.

Spoznavni celodnevni izleti vam nudijo odlične možnosti navezovanja stikov z osebami podobnih interesov.

Organiziramo enodnevne ali vikend izlete po Sloveniji ali v bližnji okolici in večdnevna  potovanja v izbrane počitniške destinacije.

Na izletih ali potovanjih boste lahko spoznali in navezali stike z mnogimi samskimi ljudi ter si tako povečali možnosti za začetek novega razmerja.

Koncept in potek

  • organiziran prevoz,
  • strokovno vodenje izleta ali potovanja,
  • podporo organizatorja ali soorganizatorja.
  • Vsi udeleženci dogodka pridobijo 30 dnevno polno članstvo ali se jim že polno članstvo podaljša.

Po končanem izletu ali potovanju lahko z druženjem nadaljujete v lastni režiji.