Tipi dogodkov
Prijava

Tipi spoznavnih dogodkov za samske

Za naše člane organiziramo različne tematske družabne dogodke po celi Sloveniji, ki ustrezajo vašim potrebam kot so hitri zmenki za izobražene, nekadilce, samske z željo po otrocih, po višini in podobno. Seveda ne bo manjkalo tudi druženje ob plesu, izletih in potovanjih, kjer lahko spoznate sebi primerne osebe, se družite in zabavate. Družabni dogodki so zanimiva izkušnja za vse udeležence.

Družabnih dogodkov se udeležite pozitivno naravnani in z nasmehom, ker nikoli ne veste kje in na katerem dogodku ga/jo boste srečali. Povsem mogoče je, da boste prav med našimi dogodki našli svojo sorodno dušo.

Za uspešnejše navezovanje stikov in boljšo komunikacijo smo vam pripravili tudi praktične in koristne tematske seminarje in delavnice na temo ustvarjanja odnosov.

Preverite kateri prihajajoči dogodki se odvijajo v vaši bližini.

Hitri zmenki

Podrobnosti

Poskušina vin

Podrobnosti

Plesni zmenki

Podrobnosti

Zabava za samske

Podrobnosti

Ekskluzivni večer

Podrobnosti

Večerja in flirt

Podrobnosti

Gril & Piknik

Podrobnosti

Izleti za samske

Podrobnosti

Delavnice in seminarji

Podrobnosti

Zabava za samske

Zabava za samske so spoznavni družabni dogodki, lahko kot plesni večeri za valentinovo, pomladanski, jesenski in božično novoletni plesi. lahko pa gre za zabavna druženja ob bowlingu, obisk predstav ali prireditev. Naj bo to vaš čaroben dogodek, poln romantike.

Na zabavah poskrbimo za prijetno vzdušje, za dobro počutje udeležencev pa dodatno skrbi naša ekipa animatorjev z animacijami in zabavnimi igrami, namenjenimi navezovanju stikov in začetnemu ''prebijanju ledu'' v komunikaciji. Občasno pa se boste udeležili tudi hitrih zmenkov.

Dogodek 'Zabava za samske' je namenjen samskim vseh starostnih skupin ter nudi odlično zabavo in veliko priložnosti za spoznavanje novih ljudi.

Koncept in potek

  • Sprejem ob pijači dobrodošlici.
  • Živa glasba ali DJ in plesišče, kjer se lahko zavrtite z izbranim partnerjem.
  • Spoznavno druženje z novimi ljudmi.
  • Hitri zmenki, animacija …
  • Možnost pridobitve oznake ID preverjen.
  • Info točka in podpora organizatorja.

Na voljo boste imeli tudi pijačo v lastni režiji. Po dogodku lahko preostanek večera nadaljujete v skupini ali v dvoje.