Tipi dogodkov
Prijava

Tipi spoznavnih dogodkov za samske

Za naše člane organiziramo različne tematske družabne dogodke po celi Sloveniji, ki ustrezajo vašim potrebam kot so hitri zmenki za izobražene, nekadilce, samske z željo po otrocih, po višini in podobno. Seveda ne bo manjkalo tudi druženje ob plesu, izletih in potovanjih, kjer lahko spoznate sebi primerne osebe, se družite in zabavate. Družabni dogodki so zanimiva izkušnja za vse udeležence.

Družabnih dogodkov se udeležite pozitivno naravnani in z nasmehom, ker nikoli ne veste kje in na katerem dogodku ga/jo boste srečali. Povsem mogoče je, da boste prav med našimi dogodki našli svojo sorodno dušo.

Za uspešnejše navezovanje stikov in boljšo komunikacijo smo vam pripravili tudi praktične in koristne tematske seminarje in delavnice na temo ustvarjanja odnosov.

Preverite kateri prihajajoči dogodki se odvijajo v vaši bližini.

Hitri zmenki

Podrobnosti

Poskušina vin

Podrobnosti

Plesni zmenki

Podrobnosti

Zabava za samske

Podrobnosti

Ekskluzivni večer

Podrobnosti

Večerja in flirt

Podrobnosti

Gril & Piknik

Podrobnosti

Izleti za samske

Podrobnosti

Delavnice in seminarji

Podrobnosti

Hitri zmenki

Hitri zmenki so odličen način, da v prijetnem okolju in pozitivni atmosferi spoznate druge ljudi, ki prav tako iščejo novo simpatijo ali ljubezen. Odvijajo se v manjših skupinah in za ljudi določene starosti. Dogodki se bodo organizirali za različne starostne kombinacije za moške in ženske. Seveda bodo tudi selektivni dogodki po izobrazbi, višini, raznih navadah in željah.

Koncept in potek

  • Registracija in uvodno srečanje z ostalimi udeleženci ob pijači dobrodošlici.
  • Ob registraciji boste prejeli spoznavno priponko z vašim imenom in številko ter evidentni karton, kjer boste označili vaše simpatije.
  • Hitri zmenki bodo potekali v krožnih intervalih, kjer se boste spoznali z ostalimi udeleženci.
  • Med udeleženci izberete tiste, ki so vas še posebej pritegnili in želite poglobiti spoznavanje po dogodku v živo ali preko našega portala MojPartner.si
  • Doma se prijavite na naš spletni portal in preverite katere osebe so bile vam všeč in katerim osebam ste bili vi več in s temi osebam lahko nadaljujeta spoznavanje preko spleta in se dogovorite za nove nepozabne zmenke.
  • Vsi udeleženci dogodka pridobijo 30 dnevno polno članstvo ali se jim že polno članstvo podaljša.
  • Možnost pridobitve oznake ID preverjen.
  • Info točka in podpora organizatorja.

Na voljo boste imeli tudi pijačo v lastni režiji. Po dogodku lahko preostanek večera z izbrano simpatijo po želji nadaljujete v dvoje.

 
Tip dogodka & lokacijaDatum in uraStarostStatusCena
Hitri zmenki
H

Hitri zmenki v Mariboru 45 do 55 let

četrtek,
26. 09 2024
ob 19:00
M
45 - 55
Ž
45 - 55
polno
prosta mesta
39,00 €
Hitri zmenki
H

Hitri zmenki v Mariboru 30 do 44 let

četrtek,
12. 09 2024
ob 19:00
M
30 - 44
Ž
30 - 44
polno
prosta mesta
37,00 €