Tipi dogodkov
Prijava

Tipi spoznavnih dogodkov za samske

Za naše člane organiziramo različne tematske družabne dogodke po celi Sloveniji, ki ustrezajo vašim potrebam kot so hitri zmenki za izobražene, nekadilce, samske z željo po otrocih, po višini in podobno. Seveda ne bo manjkalo tudi druženje ob plesu, izletih in potovanjih, kjer lahko spoznate sebi primerne osebe, se družite in zabavate. Družabni dogodki so zanimiva izkušnja za vse udeležence.

Družabnih dogodkov se udeležite pozitivno naravnani in z nasmehom, ker nikoli ne veste kje in na katerem dogodku ga/jo boste srečali. Povsem mogoče je, da boste prav med našimi dogodki našli svojo sorodno dušo.

Za uspešnejše navezovanje stikov in boljšo komunikacijo smo vam pripravili tudi praktične in koristne tematske seminarje in delavnice na temo ustvarjanja odnosov.

Preverite kateri prihajajoči dogodki se odvijajo v vaši bližini.

Hitri zmenki

Podrobnosti

Poskušina vin

Podrobnosti

Plesni zmenki

Podrobnosti

Zabava za samske

Podrobnosti

Ekskluzivni večer

Podrobnosti

Večerja in flirt

Podrobnosti

Gril & Piknik

Podrobnosti

Izleti za samske

Podrobnosti

Delavnice in seminarji

Podrobnosti

Večerja in flirt

Večerja in flirt je spoznavni selektivni družabni dogodek, kjer boste ob romantični večerji spoznali ostale soudeležence dogodka.

Dogodki so organizirani na podlagi enega ali več selektivnih kriterijev – starostna skupina, kadilci/nekadilci, izobrazba, višina ali postava, z ali brez otrok ali z željo po otrocih.

Spoznavanje bo potekalo ob večerji v štirih hodih (hladna predjed, topla predjed, glavna jed in sladica), izjemoma tudi ob bogato založenem samopostrežnem bifeju, pri mizi za 3 ali 4 osebe. Tako boste ob izbrani hrani in pijači spoznali 3 do 4 ljudi nasprotnega spola, ki imajo enaka selektivna pričakovanja. Ob tem boste hkrati imeli obilo priložnosti za ugotavljanje in odkrivanje medsebojne kemije ter za vzajemno diskusijo, ki bo zagotovo odprla številne zanimive in raznolike teme za pogovor.

V okviru dogodka, ki traja predvidoma tri ure, se lahko ločeno odvija več skupin v istem prostoru.

Koncept in potek

  • Sprejem udeležencev ob pijači dobrodošlici.
  • Ob registraciji boste prejeli spoznavno priponko z vašim imenom in številko ter evidentni karton, kjer boste označili vaše simpatije.
  • Na začetku poteka seznanitev udeležencev s soudeleženci in napotitev posameznih skupin k njihovim mizam.
  • Sledi spoznavanje in druženje v prijetnem ambientu ob sproščenem klepetu in kulinaričnih dobrotah.
  • Med udeleženci izberete tiste, ki so vas še posebej pritegnili in jih želite po dogodku bolje spoznati, bodisi v živo ali preko našega portala MojPartner.si.
  • Na dogodku lahko pridobite oznako ID preverjen.
  • Vsi udeleženci dogodka pridobijo 30 dnevno polno članstvo ali se jim že polno članstvo podaljša.
  • Po dogodku se prijavite na naš spletni portal in preverite, kateri udeleženci so bili všeč vam in komu ste bili všeč vi. Spoznavanje lahko nadaljujete preko spleta in se dogovorite za nove nepozabne zmenke.

V okviru dogodka boste imeli na voljo tudi pijačo v lastni režiji. Po večerji bo sledil zaključek srečanja, ki pa ne pomeni nujno zaključka večera – preostanek večera lahko nadaljujete v skupini ali v dvoje.