Magazin - Kako pristopiti do ženske in začeti pogovor
Prijava

Kako pristopiti do ženske in začeti pogovornaslednji >< nazaj

Za marsikaterega moškega je pristopiti do ženske in začeti pogovor ena izmed stvari, ki jim povzročajo največ živčnosti in nelagodnosti. Ta strah hromi moške po vsem svetu, ne glede na status, položaj, raso, izobrazbo ipd.

Zaradi strahu moški ravnajo smešno in čudno, še posebej če uporabljajo naučene klišejske izraze in trike za osvajanje oziroma se vedejo in prikazujejo v drugačni luči, kot v resnici so, le da bi si pridobili pozornost ženske in jo očarali.

Toda moški pozor – ženske to hitro zaznajo. In čeprav ne bodo znale vedno pojasniti, kaj jih je odvrnilo od vas, bodo slej ko prej zaznale ''narejenost'' in nenaravnost, zaradi česar vas bodo zavrnile.

Najenostavnejši način, kako pristopiti do ženske in začeti pogovor, je preprosto, da vzpostavite pogovor. To ni nobena skrivnost. Ženske imajo dobro razvito intuicijo in če začutijo, da se pretvarjate, da ste nenaravni, vas bodo zavrnile. Pozabite na vnaprej pripravljene klišeje in fraze in se ne obdajte z idejo, da mora pogovor potekati po točno vnaprej določeni in zamišljeni sceni. Samo pristopite in začnite preprost pogovor. Ogovorite jo.

 

Ustvarite priložnost za naključno srečanje. Situacije, ko se oba nahajata na istem mestu, npr. v restavraciji, kavarni, dvigalu, na tržnici, v parku, v trgovskem centru, kjer oba iščeta podoben artikel na istem oddelku (sadje, zelenjava …), lahko izkoristite sebi v prid, saj imata že takoj na začetku skupno točko, na katero lahko spontano navežete pogovor. Ne pozabite na nasmeh – če vam nasmeh vrne, ste na pravi poti. Ne bodite vsiljivi in preveč drzni, počakajte na odziv in se prepričajte, da je oseba sprejela vaš namig in pristop.

Kako torej začeti pogovor? Prosite jo za mnenje; pogovor, ki se bo iz tega razvil, ženske ne bodo razumele kot osvajanje. ''Kaj ti meniš o tem?'' Tako ji boste dali vedeti, da želite slišati njen pogled na to, njeno mnenje – iz tega se lahko razvije zabaven in živahen pogovor. Ni potrebno, da ste veliki, čedni, bogati ali znani, da najdete oz. srečate žensko, ki se bo zanimala za vas. Vse, kar morate, je, da daste ženski vedeti, da se zanimate za njo in za pogovor, ne da bi dajali vtis, da želite narediti naslednji korak ali skočiti z njo v posteljo.

Zabavajte se, bodite sproščeni, bodite to, kar ste, in bodite odprti za vse možnosti ter ne bojte se pristopiti ženski in začeti pogovora. Če ženska ni pripravljena za pogovor, nič zato – še veliko priložnosti vas čaka. Samo zgrabiti jih morate.

Več koristnih namigov za uspešne zmenke, o tem kaj in kako odgovoriti ali vprašat boste dobili na naših delavnicah na to temo.

Hitri zmenki

Kaj so hitri zmenki Hitri zmenki so namenjeni spoznavanju in zabavi ob večernih sr Preberi več

Kako pristopiti do ženske in začeti pogovor

Za marsikaterega moškega je pristopiti do ženske in začeti pogovor ena izmed stvari, ki jim povzročajo največ ži Preberi več

Kdo plača na prvem zmenku?

Pri temi denar lahko do zadreg pride tudi med najboljšimi prijatelji, kaj šele na prvem zmenku z osebo, ki je pravzaprav ne poznate. Znajdete se Preberi več

Nasveti za dober poljub

Poljubljamo se v povprečju več kot 110.000 minut v življenju, zato je pomembno, da tudi tej temi namenimo nekaj pozornosti, saj lahko do poljuba Preberi več

Kaj vprašati na prvem zmenku

Je pred vami prvi zmenek z osebo, ki vam je zelo všeč? Pripravili smo nekaj predlogov, ki vam bodo pomagali začeti in ohranjati pogovor. Preberi več

Nasveti za nepozaben prvi zmenek

Nasveti za prvi zmenek, ki vam jih podajamo, veljajo za vse – za tiste, ki ste bili v dlje trajajoči zvezi, za tiste, ki že nekaj časa niste b Preberi več

Skrivnost dobrega prvega vtisa

Se sprašujete, kako naerediti dober prvi vtis?Tistih prvih nekaj trenutkov je izjemne Preberi več