Magazin - Hitri zmenki
Prijava

Hitri zmenkinaslednji >< nazaj

Kaj so hitri zmenki

Hitri zmenki so namenjeni spoznavanju in zabavi ob večernih srečanjih z enako mislečimi samskimi ljudmi, ki želijo nekoga spoznati. So idealna priložnost za tiste, ki si želijo spoznati nove ljudi v sproščenem in varnem okolju ter tako izboljšati svoje možnosti za vzpostavitev razmerja. Ljudje, ki se gibljejo v zaprtem krogu prijateljev ali sodelavcev, namreč redko dobijo priložnost, da naenkrat spoznajo več novih ljudi.

V sklopu hitrih zmenkov se boste z vsako osebo pogovarjali sedem minut. Sedem minut na zmenek je namreč dovolj, da si ustvarite prvi vtis, da ugotovite, ali vas oseba zanima ali ne ter ali jo želite v nadaljevanju še bolje spoznati. Spoznavni čas in druženje vam omogočata, da spoznate tudi druge udeležence hitrih zmenkov, ki bi vas utegnili zanimati in vi njih.

Zakaj hitri zmenki

Hitri zmenki se odvijajo organizirano na profesionalnem nivoju, kjer je poskrbljeno za dobro počutje (pijača dobrodošlica ali prijetni prigrizki) in začetno diskretnost. Za nemoten potek dogodka in podporo poskrbi organizator.

Skupna točka vseh udeležencev dogodka je, da so se ga udeležili z enakim namenom kot vi – spoznati primerno osebo za nadaljnje spoznavanje in začetek skupne zgodbe. Z udeleženci si boste tako izmenjali poglede, se družili, poklepetali in morda se bo razvila medsebojna simpatija.

Druženje in skupna doživetja na hitrih zmenkih pozitivno vplivajo na kasnejše zmenke v dvoje, saj se tako izognete marsikateri začetni zadregi, ki praviloma spremlja uvodna srečanja.

Z udeleženci, ki so vam bili zanimivi, boste lahko po družabnem dogodku nadaljevali samostojno druženje in spoznavanje.

Na hitrem zmenku - kako poteka

Ob prihodu na dogodek se boste registrirali in prejeli spoznavno priponko s številko in vašim imenom ter evidenčni karton, kamor boste označili vaše simpatije. Sledi pijača dobrodošlice, kjer boste v prijetnem ambientu ob sproščenem klepetu spoznali ostale udeležence.

Pred začetkom vas bo organizator seznanil s podrobnostmi poteka hitrih zmenkov in celotnega dogodka. Dogodki se lahko med seboj razlikujejo glede na tip dogodka.

Kako torej potekajo hitri zmenki? Pred pričetkom se ženske posedejo vsaka k svoji mizi, kjer ostanejo ves čas trajanja dogodka. Po zvočnem signalu organizatorja se vsaki mizi pridruži po en moški; par ima nato na voljo sedem minut za spoznavni klepet. Po novem zvočnem signalu se moški poslovijo in pomaknejo k naslednji kandidatki. Že med posameznimi zmenki si lahko udeleženci na evidenčni karton zabeležijo, ali je ta oseba za njih zanimiva ali ne, lahko pa si vzamejo čas za premislek in med pavzo ali ob zaključku dogodka na evidenčni karton zabeležijo, katere osebe so jih pritegnile in jih želijo bolje spoznati. Spoznavanje oz. hitri zmenki potekajo, dokler se vsi med seboj ne spoznajo.

Na polovici dogodka sledi 15-minutna pavza, kjer se lahko udeleženci sprostijo in poklepetajo z drugimi udeleženci ter se pripravijo na novi krog spoznavanja.

Po končanem dogodku se evidenčni kartoni predajo organizatorju.

Upoštevajte, da lahko dogodek traja tudi dve uri ali več, zato se primerno oblecite in obujte, da se boste počutili prijetno. Poskrbite za urejenost in primeren zunanji izgled, kajti prvi vtisi štejejo.

Na začetku spoznavanja se lahko kaj hitro zgodi, da ne veste, kaj vprašati. Da vam ne bo zmanjkalo pogovornih tem, smo pripravili prikupna spoznavna vprašanja, na podlagi katerih bo pogovor stekel kot med dobrimi prijatelji.

Za vaše uspešnejše navezovanje stikov in boljšo komunikacijo smo za vas pripravili tudi praktične in koristne tematske seminarje in delavnice, ki jih lahko takoj preizkusite na družabnih dogodkih oziroma na drugih zmenkih.

Tematski hitri zmenk

Hitri zmenki se organizirajo v primernih starostnih skupinah. Pri tematskih hitrih zmenkih se poleg let dodajo še dodatni kriteriji, kot so udeleženci brez otrok ali z željo po otrocih, višina, izobrazba, kadilske navade itd.

Hitre zmenke organiziramo za različne starostne skupine od 25 let pa do seniorjev v različnih starostnih kombinacijah.

Po dogodku

Po zaključku dogodka lahko preostanek večera po želji nadaljujete že v dvoje.

Na spletni strani MojPartner.si si lahko po dogodku tudi ogledate simpatije – torej udeležence, ki so bili všeč vam, hkrati pa boste videli, komu ste bili všeč vi – in tako se lahko vaše medsebojno spoznavanje nadaljuje.

Več koristnih namigov za uspešne zmenke boste dobili na naših delavnicah na to temo.

Hitri zmenki

Kaj so hitri zmenki Hitri zmenki so namenjeni spoznavanju in zabavi ob večernih sr Preberi več

Kako pristopiti do ženske in začeti pogovor

Za marsikaterega moškega je pristopiti do ženske in začeti pogovor ena izmed stvari, ki jim povzročajo največ ži Preberi več

Kdo plača na prvem zmenku?

Pri temi denar lahko do zadreg pride tudi med najboljšimi prijatelji, kaj šele na prvem zmenku z osebo, ki je pravzaprav ne poznate. Znajdete se Preberi več

Nasveti za dober poljub

Poljubljamo se v povprečju več kot 110.000 minut v življenju, zato je pomembno, da tudi tej temi namenimo nekaj pozornosti, saj lahko do poljuba Preberi več

Kaj vprašati na prvem zmenku

Je pred vami prvi zmenek z osebo, ki vam je zelo všeč? Pripravili smo nekaj predlogov, ki vam bodo pomagali začeti in ohranjati pogovor. Preberi več

Nasveti za nepozaben prvi zmenek

Nasveti za prvi zmenek, ki vam jih podajamo, veljajo za vse – za tiste, ki ste bili v dlje trajajoči zvezi, za tiste, ki že nekaj časa niste b Preberi več

Skrivnost dobrega prvega vtisa

Se sprašujete, kako naerediti dober prvi vtis?Tistih prvih nekaj trenutkov je izjemne Preberi več